Hudud:Edisi Bodek UMNO Bermula

hot kelantan (2)Hudud-Edisi membodek bermula setelah sekian lama membantai UMNO dengan berbagai tomohan termasuk menuduh “Tolak Islam” rasuah,zalim,penipu,solat tidak diterima,buat Masjid bukannya mahu Islam sebaliknya mahu kontraktor malah bermacam-macam lagi.

Edisi bodek jelas boleh dilihat

1-” Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali.nasihat , Datuk Seri Hishammuddin Hussein belajar daripada Datuk Mustapa Mohamed dan Datuk Md Alwi Che Ahmad yang lebih memahami soal perundangan yang berkait dengan Enakmen Kanun Jenayah Syariah II.

2-Ahli Jawatankuasa Pas Pusat, Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz berkata, seluruh umat Islam di Malaysia mengharapkan UMNO memberi sokongan kepada rang undang-undang persendirian me­ngenai hudud yang akan dibentangkan Datuk Seri Abdul Hadi Awang di Dewan Rakyat Mei nanti.

Kenapa PAS tidak bodek PKR yang awal-awal lagi tidak sokong Enakmen Kanun Jenayah Syariah II (1993) Pindaan 2015,sedangkan pemimpin PAS yang berusaha menangkis video cina doll dan meliwat bekas pembantu peribadi.

 Melutut pada UMNO  dulu kini dan selamanya  dicaci oleh PAS adalah tidak menghairankan,kerana anjing juga jika tersempit memerlukan pertolongan,wal hal sebelum ini pernah gigit tuanya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE